- Hem
- Kennel
- Häst
- Om oss
- Centrerad ridning
- Djurunderstödd terapi

- Kurser
- Kontakt
- Bilder
- Länkar

 

 

Välkommen till en kickstart tillsammans med mig där jag delar med mig av lite enkla verktyg inom mindfullness och hälsocoaching med focus på centrerad ridning tillsammans med hästarna för att vi skall hinna varva ner och kunna njuta fullt ut av livet.

Vi kommer att hinna med både teori och praktik där det förekommer både avsuttna och uppsuttna övningar mestadels i skritt och något i trav. Vi kommer att öka både våran egen och hästens kroppskännedom med lite olika övningar som förtroendestärkande tolerans träning av hästen då med tanken att stärka banden och samarbetet i mellan häst och människa – människa, människa – människa, människa -häst – häst –häst. Ni kommer att lämna kursen med nya nycklar till egen personlig utveckling större balans ökat tålamod och sensibilitet då vi kommer att använda alla våra sinnen.

Fokus under dessa dagar kommer att ligga på Stressreducering med hjälp av bland annat centrerad ridning, mindfullness yoga kroppskännedom och hästpsykologi där vi boostar vårt ”lugn och ro system” för att öka vår hälsa/välbefinnande och att minska vår stress.

Kursen är ca 2.5 dagar lång. Ni kommer också få varsin yoga matta, pilates boll och ett hopprep som ingår i kurs avgiften.

Kontakta mig för vidare information! (länk)